Case Study: 450 Paremoremo Road

View PDF

Challenges:
The client’s brief was to design a modern kitchen that would fit into the 1900’s style home, whilst allowing the client to continue their everyday routine. Their ideas were for a large open-plan kitchen with a long centre curved island bench and ceiling bulkhead feature.

What Happened:
BML referred the client to one of their preferred kitchen designers to create the final concept and manufacturing specifications. The final design required the existing laundry to be relocated to make way for a walk-in pantry.

Outcomes:
BML was able to translate the concept design into a fully functional working kitchen that included relocating the laundry along with creating the ceiling bulkhead.

Client Comments:
Having experienced BML commitment to quality and service during the house renovation phase the client commented “The timber floor matches, we were blown away I could not tell the difference”. “When I came home I was amazed to find that 80% of the kitchen had been installed in one day, now all I need is a chef!”. “It was a great experience – very stress-free”.